Ahoy ve spolek
Wh online jsem si poridil tesne pred prazdninami a odehral si mesicni free trial. Do te doby nez jsem zkusmo nainstaloval wh sli online gamesy mimo mne. Jsem zarity fanda warhammeru a vsech jeho verzi (40k, Gothic atd atd). Cinove i plastove figurky zaplavuji byt. A svet warhammeru fantasy i 40k jest memu srdci nejmilejsi.
Proto nechci hrat WoW ani jinou onlinovku a rad bych se vratil k Warhammeru. Behem hrani trialu me ale Wh prisel lehce vylidneny a casto se stalo ze jsem nepotkal zivacka. Hral jsem casto dopoledne, uznavam neni to idealni cas ale i tak se funkcni parta davala dohromady horkotezko- Proto prosim o prijeti ci alespon radu kde hledat dalsi hrace, na jaky server se pripojit atd. Je mi jasne ze nenaskilovana postava bude guilde na nic, sam nejsem clovek ktery by byl online 15 hodin denne. Je mi 29 a ac se snazim co to da, obcas na mne vybafne nejaka povinost ci nedej boze pracovni proces.
Mam ale Wh rad i whonline se mi proste zamlouva a rad bych za nej utracel. Hraju jak stolni tak i online verzi za order. Behem free trialu jsem mel trpaslik-enginer a rad bych s touto postavu pokracoval, ale kdo vi. Predem diky za odpoved a preji vsem dobrou parbu...
Markiz
(
JacquesDeMolay@seznam.cz )